GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Az Ügyvédi Iroda 2010-ben jött létre, azzal a céllal, hogy gazdasági társaságok jogi ügyei komplex látásmód alkalmazásával kerüljenek megoldásra, kiemelt figyelmet fordítva a jogszerűség mellett az egyéb gazdasági szempontokra, mint pénzügyek, cash-flow, adózás, vállalati megítélés és hírnév.

A jogi képviseleti tevékenység során Irodánk kielégíti Ügyfelei széles spektrumú igényeit, szakszerűen, hatékonyan és precízen, valamint biztosítja a folyamatos elérhetőséget és tájékoztatást.

Az Ügyvédi Iroda alapelvének tekinti a gyors és innovatív problémakezelést, a flexibilitást, melyek alkalmazása során törekszik az ügyfelei problémáinak hatékony megoldására, továbbá jogvitás ügyekben feltárja az ügyfél előtt a konkrét üggyel kapcsolatos kockázatokat, és tájékoztatja az ügy várható kimenetelétől.

Az Európai Unió egyre terjedelmesebb és gyorsan fejlődő joganyagának ismerete és alkalmazása napjainkban kiemelt fontossággal bír a hazai joggyakorlat során is, melyet a munkatársak folyamatosan nyomon követnek, és alkalmaznak.

Büntetőügyekben képviseletet kizárólag a gazdasággal összefüggő cselekmények esetében vállal az Iroda.

Irodánk a tevékenységét magyar és angol nyelven látja el.

Szolgáltatásaink