GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ügyvédi iroda

Ügyvédi iroda Budapest

Az Ügyvédi Iroda 2010-ben jött létre azzal a céllal, hogy gazdasági társaságok jogi ügyei a komplex látásmód alkalmazásával kerüljenek megoldásra, kiemelt figyelmet fordítva a jogszerűség mellett az egyéb gazdasági szempontokra, mint a pénzügyek, a szervezet cash-flow-ja, adózás, a munkaügyi kapcsolatok, továbbá a vállalati megítélés és hírnév.

Az ügyvédi tevékenység ellátása során Irodánk kielégíti Ügyfelei széles spektrumú igényeit, szakszerűen, hatékonyan és precízen, valamint biztosítja a folyamatos elérhetőséget és az ügyre vonatkozó tájékoztatást.

Célunk az ügyfél előtt álló jogi akadály gyors, és költséghatékony megoldása.

Az Ügyvédi Iroda alapelvének tekinti a gyors és innovatív problémakezelést, a flexibilitást, melyek alkalmazása során törekszik az ügyfelei problémáinak hatékony megoldására. A jogvitás ügyekben feltárja az ügyfél előtt a konkrét üggyel kapcsolatos kockázatokat, és tájékoztatja az ügy várható kimenetelétől.

Az Európai Unió egyre terjedelmesebb és gyorsan fejlődő joganyagának ismerete és alkalmazása napjainkban kiemelt fontossággal bír a hazai joggyakorlat során is, melyet a munkatársak folyamatosan nyomon követnek, és alkalmaznak.

Büntetőügyekben képviseletet kizárólag a gazdasággal összefüggő cselekmények esetében vállal az Iroda.

Házassági ügyekben képviseletet nem lát el Irodánk.

Az Iroda az ügyvédi tevékenységét magyar és angol nyelven látja el.

Az Iroda ÁFA körbe tartozik.