BEMUTATKOZÁS

Az Ügyvédi Irodát dr. Soós Ádám ügyvéd alapította 2010-ben elsősorban gazdasági társaságok jogi ügyeinek kiszolgálására, de az Ügyvédi Iroda ellátja magánszemélyek eseti megbízásait is.

 

A jogi képviseleti tevékenység során az Ügyvédi Iroda kiemelt figyelmet fordít a Megbízók széles spektrumú igényeinek kielégítésére, a gyors, hatékony és precíz, szükség esetén pedig a kreatív feladatellátásra, valamint a folyamatos elérhetőségre és tájékoztatás nyújtásra. Sokrétű szakmai tapasztalat, felkészültség és minőségi jogi szolgáltatás garantálja a Megbízók megelégedettségét.

 

Az Ügyvédi Iroda biztosítja ügyfelei számára a mobilügyvéd szolgáltatást Budapest egész területén*. A dr. Soós Ádám Ügyvédi Irodával lehetőség nyílik arra, hogy a jogi szolgáltatás nyújtása a megbízó székhelyén, telephelyén, fióktelepén történjen előre megbeszélt időpontban vagy időközönként. Az Ügyvédi Iroda mobilügyvéd szolgáltatás esetén biztosítja a tevékenység ellátásához szükséges infrastruktúrát, ideértve a számítástechnikai felszerelést, a szélessávú internet-, telefonkapcsolatot.

 

Az Ügyvédi Iroda magyar és angol nyelven látja el a megbízásokat.